Samenwerking Nispen Verpakkingen en Wednesday Whiskey

Sinds begin dit jaar werken Nispen Verpakkingen en Nederlands herenschoenenmerk Wednesday Whiskey samen aan presentatiematerialen, bestaande uit karton.

KARTON INSPIRATIE VOOR HERENSCHOENENMERK WEDNESDAY WHISKEY

Maatwerk

De keuze om samen te werken was snel gemaakt. Directeur Marcel Baelemans van Nispen Verpakkingen support graag nieuwe initiatieven. ‘Nispen Verpakkingen is specialist op het gebied van maatwerk en snelle, flexibele oplossingen. De werkwijze en de manier van werken van Wednesday Whiskey sluit perfect bij onze klantendoelgroep en onze maatwerk oplossingen aan’.

Kennismaking

De presentatie van een product is een eerste indruk en kennismaking tussen klant en verkopende partij. Presentatie en product sluiten in dit geval perfect bij elkaar aan. De schoenencollectie van Wednesday Whiskey wordt gekenmerkt door eenvoud. Dit is doorgetrokken in het kartonnen presentatiemateriaal. Daarnaast, als extra USP, is het karton van Nispen Verpakkingen een milieuvriendelijk product.

Over Wednesday Whiskey

Wednesday Whiskey is een Nederlands schoenenmerk opgericht in 2013. De collectie wordt deels met de hand vervaardigd in Portugal. Materialen worden zorgvuldig geselecteerd in Europese landen. Het merk staat voor enthousiasme voor ongedwongen eenvoud. Op dit moment is Wednesday Whiskey verkrijgbaar bij 30 verkooppunten in binnen- en buitenland. Lees meer over Wednesday Whiskey op hun website.