Nispen Verpakkingen verbouwt bedrijfspand

Het bedrijfspand van Nispen Verpakkingen is de afgelopen maanden getransformeerd tot een moderne kartonfabriek. Het pand is volledig verbouwd en voldoet nu aan de nieuwste eisen. Deze grondige en duurzame verbouwing was door de aanhoudende groei van het Roosendaalse verpakkingsbedrijf noodzakelijk geworden. De verbouwing bestond uit een grondige renovatie van de fabrieksruimte en het magazijn.

Volgens Marcel Baelemans, directeur van Nispen Verpakkingen, ontstaat er door de verbouwing een betere routing van de goederen: “Hiermee laten we zien dat we onze verantwoordelijkheid nemen in duurzaam ondernemen. Door de verbeterde routing en de stroomlijnen van de processen kunnen we nog flexibeler zijn in de dienstverlening naar onze klanten toe.”

Veiligheid staat bij Nispen Verpakkingen hoog in het vaandel. Door de modernisering van het pand is tevens de veiligheid van het magazijn verhoogd. Het magazijn is overzichtelijker gemaakt, zodat er eenvoudiger en efficiënter gewerkt kan worden. De transportafstanden zijn verminderd. Bij goederenontvangst zijn de uitsorteerstations ingericht conform onze procesoptimalisatie. En alle stellingen zijn ergonomisch gerangschikt. Een bijkomend voordeel is bij deze rangschikking dat er meer ruimte overblijft om voorraad te houden. Zo kan Nispen Verpakkingen voor nog meer klanten de voorraad kartonnen verpakkingen beheren.