Nieuwe relatiemanager Nispen Verpakkingen

De nieuwste aanwinst in het team van Nispen Verpakkingen is Johan de Brouwer. Hij is per 1 mei in dienst getreden als nieuwe relatiemanager. Johan heeft in het verleden ruime ervaring opgebouwd binnen het bankwezen. Zodoende weet hij precies wat er leeft bij ondernemers.
Johan gaat een actieve bijdrage leveren aan de verdere ontwikkeling en groei van Nispen Verpakkingen. Zijn passie voor verpakkingen gecombineerd met zijn enthousiaste en ondernemende karakter maakt Johan een volwaardige sparringpartner voor de klanten van Nispen.
Johan de Brouwer over zijn benoeming: “Nispen Verpakkingen zet met haar verpakkingsoplossingen de klant centraal. Met deze benadering kan de organisatie zich onderscheiden in de verpakkingsmarkt. Klanten verwachten van ons dat we met ze kunnen communiceren op hun niveau. Persoonlijk contact is anno 2014 belangrijker dan ooit. Door continue op de hoogte te zijn van de ontwikkelingen bij onze relaties, kunnen we ze meer dan alleen golfkarton op maat leveren. Dit maakt mijn functie als relatiemanager zo interessant. Ik ga mij in eerste instantie richten op het onderhouden en het versterken van de bestaande relaties, maar ook op acquisitie van nieuwe klanten.”