Nispen Verpakkingen begon in 1999 als een klein bedrijf in het plaatsje Nispen in Noord-Brabant. Achttien jaar later zijn we uitgegroeid tot dé grootste kartonkenner van Nederland.

Hoe we dat hebben aangepakt? Door verder te kijken dan alleen maar het maken van golfkarton-op-maat: dát is onze missie. Voor ons is karton het materiaal waar wij elke dag met veel plezier onze wekker voor zetten. Zien we karton, dan zien we een golf aan mogelijkheden. Op het gebied van ontwerp, assemblage, voorraadbeheer, logistiek en inkoopontzorging. En dat waarderen onze klanten aan ons.

Onze kracht zit ‘m in

  • Korte levertijden
  • Persoonlijk contact
  • Enthousiaste vakmensen
  • Het zien van kansen in plaats van problemen
  • Ons oog voor milieu
Containerdozen

The future belongs to people who see possibilities before they become obvious

Ted Levitt

Amerikaanse econoom

Golfkartonnen dozen

We zitten niet stil

In de toekomst willen we de meest optimale verpakkingsoplossingen blijven bieden. En net zo belangrijk: excelleren in klanttevredenheid. Hoe we dat gaan doen? Door te luisteren. Naar de wensen van onze klanten. Waar kunnen we ze nóg beter mee helpen? We willen niet alleen in duurzame relaties blijven investeren, maar ook in een duurzaam milieu. Dit doen we door het bieden van keurmerken en het behalen van certificaten.

Nispen medewerker

Problemen oplossen voordat ze een probleem worden

Nispen Verpakkingen is de oplossing met een kartonnen jas. Ook voor uw bedrijf. Onze ervaring leert dat de ene situatie niet met de andere vergeleken mag worden. Misschien ziet u nu al de voordelen van een kennismaking met Nispen Verpakkingen. Lagere kosten, ruimtebesparing, schadereductie en tijdswinst zijn hier hoogstwaarschijnlijk de aanleiding voor. Nogmaals: we denken niet in dozen, maar in oplossingen.